top of page

Food Group

Public·6 members

(((Uită la TV>))) Poli Iași vs Farul Constanța în direct live 1 decembrie 2023

Live. Playlists. Search ... Andrei Artean și C-tin Budescu au prefațat meciul cu Poli Iași (et.18). 230 views. 1 day ago · 6:38. „Duelul săptămânii”: Iustin ...

Gică Hagi anunță că va face curățenie la nivelul lotului de la Farul Gică Hagi s-a afișat cu moralul la pământ în fața reporterilor după Farul Constanța – Poli Iași 1-3 și a transmis, printre altele, că va face curățenie la nivelul lotului: „Cred că toată lumea a văzut, ce să zic. Din păcate, fotbalul… Trebuie să fii conectat, să ai atitudine bună, să fii concentrat. Nu se poate, o prima repriză, cea mai slabă pe care am văzut-o eu vreodată. Cum ați văzut și voi, și din tribune, și lumea de acasă. O rușine din partea noastră, toată lumea a văzut. Iaşul a mai jucat şi va mai juca bine, dar depinde de jucătorii pe care-i are pentru a marca. Speranţa e la antrenor. Şi Dorinel ar vrea să aducă jucători, dar ai bani? Că la Iaşi Bordeianu nu vine pe 5. 000, trebuie să-i dai ceva. La Ciobanu nu ştiu ce a fost, împrumut, cum împarţi bani. Oţelul n-a adus pe nimeni cu nume, ai adus de la Dej, care a jucat în play-off-ul Ligii 2, dar cam atât”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. CSM Politehnica Iasi vs Farul Constanta H2H - Livescore Commençant par 2005 l'équipe CSM Politehnica Iasi et l'équipe Farul Constanta ont joué au total 9 oppositions dont le total remporte 4 jeux victorieux pour CSM ... Rezultate live la Digi Sport 1 - meciuri live: fotbal, tenis, in Live Digi Sport Special. 20:00, Live Superliga: Poli Iasi-Farul Constanta Etapa 18. 20:50, Live Digi Sport Special. 21:00, Live Superliga: Poli Iasi-Farul ... Live | Radio România Actualitați ... Poli Iasi – Farul Constanta. Aspecte în transmisiune directă din Iasi (2 – 3 interventii a câte 2 – 3 minute, din fiecare repriză). Comentator Liviu ... Declarații Gheorghe Hagi înaintea meciului Politehnica Iași YouTube YouTube 4:25 YouTube ZIUA de Constanta Acum o zi Acum o zi Iaşi era o echipă cu probleme, nu era o echipă care să bată la Farul. Şi Oţelul, şi Iaşul se bat la retrogradare, nu-mi schimb părerea. Jucătorii, lucrurile se schimbă la noi. Peste şase săptămâni lucrurile nu mai sunt la fel. Atuul lor, al Iaşului şi Oţelului, sunt antrenorii. La Iaşi s-a văzut că încearcă să joace încă de la meciul cu CFR, dar la ambele echipe doar de nebunia antrenorului ţine să rămână în prima ligă. În prima repriză, Iaşul a făcut un mare fotbal cu Farul. Ai văzut multe lucruri bune, joacă repede, marchează. Superliga 2023/2024. Poli Iași - Farul Constanța: Hagi Poli Iași - Farul Constanța Hagi - „Pentru a spera la un rezultat pozitiv, trebuie să facem un meci complet“ (VIDEO). 29 Nov, 2023 14:11 1246 CSM Politehnica Iasi vs Farul Constanta Live We are updating match commentary for CSM Politehnica Iasi vs Farul Constanta live in real time. Lineups. We are updating team formations and line-ups for CSM ... Gică Hagi a odihnit din nou mai mulți titulari, deoarece la mijlocul săptămânii viitoare va da peste Urartu, în manșa secundă a turului doi preliminar din Conference League. Însă, cei pe care i-a trimis în teren nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar Basarab Panduru a remarcat acest lucru în direct, la TV: „Nu mă aşteptam, nu îmi spunea Iaşul că e capabilă să câştige. Hagi crede că cu oricine în primul 11 baţi pe oricine. Aşa părea, dar uite că nu mai e aşa. FC Politehnica Iasi - Iași Sunt disponibile biletele la meciul FC Politehnica Iasi - Farul Constanța ! https://www.politehnicaiasi.ro/stire/bilete-la-poli-iasi-%E2%80%93-farul Pozitie in clasament FC FARUL CONSTANTA Superliga ... POLI IASI · FC FARUL CONSTANTA. Clasament - Superliga. MJ, V, E, Î, GM, GP, Formă, G, P. 1, FCSB, 17, 11, 4, 2, 31, 16. V. V. Î. E. E. 15, 37. 2, FC CFR 1907 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page