top of page

Food Group

Public·6 members

KF Ballkani Viktoria Plzeň 2022 30 nëntor 2023

16 orë më parë — You can check H2H stats, match predictions, odds analysis and standings for KF Ballkani VS FC Viktoria Plzen of UEFA Europa Conference ...

KF Ballkani Viktoria Plzeň 2022 30 nëntor 2023 15 minuta më 2 orë më parë — KF Ballkani Ballkani · W W D W W. KO. 09:45. FC Viktoria Plzeň Viktoria Plzen · D W L W W · 30/11/2023 UEFA Europa Conference League Game week 5 ... FC BALLKANI – Football Club VS. FC Viktoria Plzen. Stadiumi: Air Albania, Tiranë Data: 30.11.2023. 00 Days Foto nga ndeshja kundër KF Dukagjinit · Pas dy ditëve pushim ekipi i është ... Ballkani niset për Çeki, nesër ndeshet me Plzenin në Conference Leaguepara 2 muajve - Klan KosovaSkuadra e Ballkanit është nisur për në Çeki ku do të nisë fazën e grupeve në Uefa Conference League. Kjo është hera... Ballkani niset drejt Çekisë, nesër do të përballet me Viktoria Plzeninpara 2 muajve - ZeriKontingjenti i klubit të futbollit Ballkani e ka marrë sot rrugën drejt Republikës Çeke, atje ku do ta zhvillojë ndeshjen e parë të fazës së grupeve të Ligës së Konferencës. Ballkani niset për Çeki, do të përballet me Viktoria Plzenpara 2 muajve - Lajmi. Ballkani udhëton drejt Çekisë, nesër luan duelin e parë ndaj Plzenitpara 2 muajve - Gazeta10Kampioni i Kosovës, Ballkani në mëngjesin e së mërkurën ka marrë rrugën për në Republikën e Çekisë, aty ku do të përballen me Viktoria Plzenin. Skuadra e drejtuar nga Ilir Daja për të dytin vit radhazi... KF Ballkani Viktoria Plzeň 2022 30 nëntor 2023 Shiko Tv 2 orë më parë — KF Ballkani Viktoria Plzeň 2022 30 nëntor 2023 Shiko Tv Ballkani luan sot ndaj Viktoria Plzenit në kuadër të ndeshjes së pestë të Grupit C ... KF Ballkani Viktoria Plzeň transmetim i drejtpërdrejtë 2022 2 orë më parë — Viktoria Plzeň Live take on London rivals KF Ballkani at Stamford Bridge as the Blues aim to close the 330-point gap between the two clubs in ... Group C » Live commentary: KF Ballkani - Viktoria Plzeň Live commentary: KF Ballkani - Viktoria Plzeň (Europa Conference League 2023/2024, Group C) with scorers, line-ups, substitutions, yellow and red cards. KF Ballkani Viktoria Plzeň transmetim i drejtpërdrejtë 30 në 1 orë më parë — KF Ballkani Viktoria Plzeň transmetim i drejtpërdrejtë 30 nëntor 2023. FC Ballkani ishte drejtpërdrejt. 41 min · 󰟠. 󰟝. Konferencë për media. FC Ballkani - Schedule 22/23 Club, Matches, +/-, Pts. 1, FC Ballkani Kosovan Champion 2022, 36, 30, 73. 2, FC Drita, 36, 32, 70 Viktoria Plzen · Albi Mall Superliga16. Matchday. Sunday, ... [[HD LIVE***]<] Ballkani Viktoria Plzeň drejtpërdrejt 30. 11. 21 sht 2023 — (JETONI!! ))) Viktoria Plzeň Ballkani drejtpërdrejt falas 21 shtator 2023 10 gush 2023 — Si të[futbolli@@] Viktoria Plzeň Drita drejtpërdrejt... [sporti*] Viktoria Plzeň Ballkani transmetim i drejtpërdrejt 20 sht 2023 — [sporti*] Viktoria Plzeň Ballkani transmetim i drejtpërdrejtë 2022 21 shtator 2023 10 gush 2023 — [futbolli@@] Viktoria Plzeň Drita... Ballkani pret Viktoria Plzen 16 orë më parë — Ballkani i Suharekës do të zhvillojë mbrëmjen e së enjtes në stadiumin “Air Albania” një ndeshje tepër të rëndësishme për ecurinë në grupet e... Daja para ndeshjes me Plzenin: Do japim maksimumin për rezultat pozitivpara 2 muajve - Indeks onlineBallkani nesër fillon për herë të dytë radhazi aventurën në Conference League. Kampioni i Kosovës, në ndeshjen e parë do të luaj në udhëtim ndaj skuadrës çeke, Viktoria Plzen, shkruan IndeksOnline. Trajneri... Ilir Daja: Plzeni është favorit, por shpresojmë të bëjmë diçka të mirë në Çekipara 2 muajve - ArbreshTrajneri i Ballkanit, Ilir Daja ka folur në konferencë për shtyp para përballjes së tyre në udhëtim te Viktoria Plzen, ekip të cilin e respektojnë shumë, por presin të luajnë të barabartë ndaj tyre edhe... Viktoria Plzen – Ballkani: Këto dy kanale televizive e 21 sht 2023 — Viktoria Plzen – Ballkani: Këto dy kanale televizive e transmetojnë drejtpërdrejt takimin. Ballkani e nis sot aventurën në fazën e grupeve në... Ballkani niset për Çekipara 2 muajve - PressonlineKampioni i Kosovës do të përballet me Viktoria Plzen në Conference League, atje ku synon që ta fillojë mbarë misionin e madh evropian. Dueli mes Plzen dhe Ballkanit në Doosan Arena do të zhvillohet të... Ballkani merr rrugë për në Republikën Çeke për përballjen me Viktoria Plzenpara 2 muajve - TelegrafiBallkani është nisur për në Republikën Çeke ku do ta zhvilloj ndeshjen e parë në grupet e Ligës së Konferencës. Conferencë Liga: FC Ballkani sot udhëton në Çekipara 2 muajve - Klan MacedoniaSkuadra e vetme shqiptare e kualifikuar në fazën e grupeve të Konfertencë Ligës, ekipi i Ballkanit sot udhëton në Çeki atje ku të enjten do të zhvillon takimin e parë në Grupin C, kundër Viktoria Plzen... Ballkani e merr rrugën drejt Çekisë, atje do të përballet me Viktoria Plzenpara 2 muajve - InaKontingjenti i klubit të futbollit Ballkani e ka marrë sot rrugën drejt Republikës Çeke, atje ku do ta zhvillojë ndeshjen e parë të fazës së grupeve të Ligës së Konferencës. netFC Ballkani e ka marrë sot rrugën drejt Republikës Çeke, atje ku do ta zhvillojë ndeshjen e parë të fazës së grupeve të Ligës së Konferencës. Ballkani vs Viktoria Plzen Prediction and Betting Tips 5 orë më parë — FC Ballkani and Viktoria Plzen will battle for three points in the UEFA Europa Conference League on Thursday (November 30th). Loja pritet... “Ka qenë si ëndërr” – Ballkani i Suharekës bëhet gati për ndeshjet në Evropëpara 2 muajve - Indeks onlineKampioni i Kosovës, klubi i futbollit nga Suhareka, FC Ballkani, shkroi historinë sezonin e kaluar duke u bërë klubi i parë nga Kosova që kualifikohet për pjesëmarrje në një garë evropiane. Këtë vit, futbollistët... Ballkani morri rrugën për në Çeki, do të përballet nesër me Viktoria Plzenpara 2 muajve - PressonlineFC Ballkani e ka marrë sot rrugën drejt Republikës Çeke, atje ku do ta zhvillojë ndeshjen e parë të fazës së grupeve të Ligës së Konferencës. FC Ballkani | Suharekë Të enjten në Tiranë jemi nikoqir të Viktoria Plzen, në përballjen e pestë të Grupit C në UEFA Europa Conference League (30.11.2023, ora 18:45). Bashkë jemi ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page